Aastal 2009 oli ettevõtte kasum 1,2 miljonit krooni, teatas BNS.

BDG Meelelahutuse tulud vähenesid mullu 17 protsenti 26,5 miljoni kroonini. Kaks kolmandikku tuludest tuli jookide müügist, viiendik piletimüügist ja 12 protsenti reklaamist.

"2010. majandusaasta tulemused olid ettevõttele halvad. Konkurents oli 2010. aastal ööklubide turul väga tihe ning konkurentsis hakkamasaamist raskendab asjaolu, et osad konkurendid kasutavad eluspüsimiseks ebaausaid võtteid - ümbrikupalkade ja muude maksupettuste osakaal ööklubide sektoris on meie hinnangul märkimisväärne," märkis BDG Meelelahutus aruandes.

Möödunud aasta oli tänu kõrgele tööpuudusele ning inimeste üldiselt madalale valmidusele meelelahutusele kulutada üsna raske, hindas ettevõte. "2011. aasta osas oleme optimistlikumad, euro kasutuselevõtt ning sellega kaasnevad üldised positiivsemad noodid majanduses julgustavad ilmselt inimesi ka meelelahutusele rohkem kulutama. 2011. aasta esimestel kuudel on märgata juba mõningast valmisolekut rohkem kulutada."

Samas kiiret turu paranemist BDG Meelelahutuse hinnangul oodata ei ole, sest ühelt poolt mõjutab ööklubide sektorit kõrge maksukoormus ning teiselt poolt ka demograafiline olukord. Ettevõte märkis, et 2010. aastal lisandus müügimaks ning toimus alkoholiaktsiiside tõus. Ööklubisid aktiivselt külastavate 18-30-aastaste noorte arv väheneb järgnevate aastate jooksul märkimisväärselt, tõdes BDG Meelelahutus.