Põnevamate toodetena on võistlusel väljas potikaanehoidjad, kardirehvidest lambid, saelehtedest kellad, lambipirnidest õlilambid, pakutakse ka teenuseid, nagu E-ainete alane nõustamine ning noorte vaba aja sisustamine, teatas Junior Achievement Eesti.

Võistlusel esitlevad õpilased oma ettevõtete tegevust paariminutilise presentatsiooni jooksul, tutvustavad oma tooteid ja müügioskusi ning annavad tehtust aru äriinimestest ja ettevõtjatest koosnevale žüriile.

Žürii liikme Tauno Vanaselja sõnul aitab õpilasfirmast saadud kogemus kaasa ettevõtlikule meelele nii ärimaastikul kui muudes eluvaldkondades.

"On hea meel näha, et nii palju noori soovib osaleda ettevõtluses ja on tulnud välja niivõrd mitmekülgsete ideedega," räägib Vanaselja ja loodab, et mõnigi neist annab tuule tiibadesse tulevastele edukatele ettevõtjatele.

Parim õpilasfirma kuulutatakse välja täna kell 16 Swedbanki peamajas. Üritus ise on avatud kogu päeva.

Võitjafirma esindab Eestit Euroopa õpilasfirmade võistlusel Oslos 4.-7. augustil.

Õpilasfirma on JA Eesti (Junior Achievement Eesti) ettevõtlusõppe programm, mille käigus gümnaasiuminoored omandavad reaalse tegevuse käigus teadmisi ja kogemusi ettevõtlusest. Tänavu tegutseb Eestis 150 õpilasfirmat 65 koolis.