Läheneva orkaani tõttu on suletud või suletakse Bostoni, Buffalo, Baltimore, Charlottesville, Charlestoni, Washingtoni, New Yorgi, Greensboro/High Point, Westchester County, Philadelphia, Harrisburgi, Norfolki, Pittsburgh, Raleigh/Durhami, Richmondi, Rochesteri, Syracuse'i, Watertowni, Windsor Locksi (Springfield, Hartford) lennujaamad.

Need, kelle lend on orkaanist mõjutatud, peaksid pöörduma pileti müünud reisibüroo poole. Enamasti lubavad lennufirmad reisijaid ümber broneerida hilisemaks kuupäevaks sama teenindusklassi piires. Euroopa lennufirmade kliendid, kes koju ei pääse, võivad kohapeal nõuda EÜ määrusele 261/2004 viidates hoolitsust majutuse ja söögi näol või vähemalt vastavad kviitungid alles hoida ja nõude tagantjärele esitada.

Et reisikindlustus kehtiks, peab reeglina olema ostetud looduskatastroofi lisakaitse. Samas on aga ERGO kindlustus juba teada andnud, et hüvitab Sandy tõttu tekkinud võimalikud reisitõrked neil klientidel, kelle reisitõrkekindlustus jõustus hiljemalt 27. oktoobril.

Kliendid, kes soovivad lähipäevadel USAsse sõita ja tahavad varem ostetud piletile lisaks kindlustust sõlmida, peavad teadma, et neile tormi tõttu tekkinud kulusid ei hüvitata. Kliendid, kes ostavad reisi samal ajal reisitõrkekindlustusega, on jätkuvalt kaitstud võimalike tõrgete eest.