Firma uuteks omanikeks saavad seega kuus juhtkonna liiget, teatas Öseli esindaja. Omanikeringi hakkab lisaks kuuluma ka Ösel Foodsi senine vähemusaktsionär Toivo Alt.

Carl-Erik Sundblad alustas läbirääkimisi osaluse müügiks firma juhtkonnale 2003. aasta märtsis. Ösel Foodsis 75 protsendilist osalust omanud soomlase sõnul oli firma müügi põhjuseks seniste investeerimiseesmärkide täitumine ja soov aktiivsest ärist tagasi tõmbuda.

Ösel Foodsi juhatuse esimehe Kuldar Leisi sõnul ei too omanikevahetus kaasa suuri muutusi firma tegevuses. Tema kinnitusel moodustub uus omanikering samadest inimestest, kes on Öseli viimaste aastate turundus-, tootearenduse, müügi ning juhtimistegevuse taga. “Meie eesmärgiks on sama meeskonnaga ning sama filosoofia alusel edasi tegutseda,” lausus Leis. “Ösel Foodsi lähiaastate tähtsaimaks eesmärgiks on Aura kaubamärgi edasiarendus,” lisas ta.

ASi Ösel Foods 2002. aasta auditeeritud käive oli 162 miljonit krooni ja kasum 15,8 miljonit krooni. 2003. aasta esimese kvartali käive oli 46 miljonit krooni ja kasum 5,6 miljonit krooni.

AS Ösel Foods on Tartumaal asuv joogitootja, mille tuntumad kaubamärgid on Aura, Aura ACE, Aura Spring, Gruuv ning Milline Mõnus.