Teenekas raudteeärimees Ossinovski pidas võimatuks prognoosida, kas presidentide kohtumine muudab praegust olukorda, kui Venemaa transiitkaubad ei tule Eestisse ka siis, kui Peterburi raudteesõlm ummistub.

„Arutlemine selle üle, milliseid tagajärgi majandussuhetele sellest sündmusest järgneb, on puhas spekuleerimine, sest keegi meist ei tea konkreetseid tulemusi,” tõdes Ossinovski. „Olen väga rõõmus, et Kalijulaidi ja Putini kohtumine toimus. Meie suhted Venemaaga sellest kohtumisest halvemaks ei lähe, kindlasti lähevad suhted paremaks. Kõik minu moskvalastest äripartnerid toetasid seda kohtumist.”

Kui eelmine Eesti president, rõhutatult lääneliku intelligendi maneeridega Toomas Hendrik Ilves mõjus venelastele nagu punane rätik härjale, siis Kaljulaidi stiil on idanaabrile palju vastuvõetavam.
Samas ei soovinud Ossinovski kommenteerida, millise pilguga moskvalased Kaljulaidi vaatavad.

„Mis puutub Kaljulaidi mainet moskvalaste seas, siis pole välismaalaste asi seda arutada ja hinnata,” ütles Ossinovski. „Minule meie president meeldib väga ja tema käiku peab kõrgelt tunnustama ka põhjusel, et ta sõitis Moskvasse ajal, kui Eesti sisepoliitikas pole kõige lihtsamad ajad. Kahtlemata nõuab selline käik julgust.”