Kokku oodatakse Osturallile Tallinna ja Tartu Kaubamajades ligi 400 000 külastajat ja kaupu plaanitakse müüa enam kui 40 miljoni krooni eest, teatas Tallinna Kaubamaja.

„Osturallide suure menu põhjuseks on kindlasti hoolikalt valitud kaubavalik,” ütles Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Seekord tuleme välja seninägematu pakkumisega ja müüme esmakordselt Osturalli raames ka autosid. Tallinna ja Tartu Kaubamajas pannakse müüki 10 Kia Picantot hinnaga 89 900 krooni.”

„Osturallidest on kujunenud omaette sündmused, kuhu tullakse eelolevaks hooajaks soodsalt kaupu soetama, aga ka rõõmsat melu nautima. Toimuvad erinevad loosimised ja mängud, inimesi lõbustavad päevajuhid ja artistid,” rääkis Enn Parel. „Kevade puhul oleme Tallinnas Kaubamaja poolsele küljele loonud ka välimüügi võimalused. Esmakordselt toimub väljas suur muusika- ja raamatulaat, kontoritöötajad saavad välitelkidest haarata kaasa sobiliku lõunaeine: pakume grilltooted, saiu ja pirukaid, jäätiseid ja värskeid puuvilju.”

„Seekordsel Osturallil plaanime kokku müüa ligi 750 tuhat toodet, millest enamik on varutud spetsiaalselt Osturalli tarbeks.” märkis Tallinna Kaubamaja ostudirektor Edward Köster. Osturalli kaup on isegi kuni 80% soodsam võrreldes tavasortimendi sarnaste toodetega. Põhirõhk on kindlasti kvaliteetsetel headel brändidel, aga kindlasti müüme ka lihtsamaid tarbekaupu, mida tullakse samuti Osturallile soodsalt soetama.”

„Suurim huvi on alati ilutoodete – lõhnade, kreemide ja ripsmetuššide vastu. Samuti hooajaliste kaupade – teksapükste, toppide ja jalanõude vastu. Eriti palju ostetakse alati soodushindadega elektroonikakaupu,” rääkis Köster.