Teise koha vääriline oli Janne Liivak Tallinna teeninduskoolist ning kolmanda koha sai Marina Svatanenko Eesti hotelli- ja turismimajanduse erakoolist.

Neljapäeval Tallinnas FoodFestil peetud finaalkonkursil osalesid kuus õpilast. Võistlus koosnes erialasest teooriatestist, veini täpsusvalamisest, salvrätikute voltimisest ja laua katmisest ning oma töö kaitsemisest kohtunike ees.

Töid hindas kohtunike kogu, mis koosnes oma ala tunnustatud professionaalidest. Kohtunikud olid Allan Vainu ja Urmas Vunk ettevõttest Teie Kelner, Raine Jylhä Helsinki Culinaarischoolist, Raivo Saaremets firmast Fee Catering, Margus Linkgreim Carmen Cateringist, Peep Peetersoo Hotell Pärnust ning Ritta Roossaar AG Toitlustusest.

Noore teenindaja konkursi korraldajad olid Eesti kelnerite ja ettekandjate liit, Eesti hotellide ja restoranide liit, riiklik eksami- ja kvalifikatsioonikeskus, Eesti hotelli- ja turismimajanduse erakool ning Profexpo. Konkursile olid kutsutud kõik kutseõppeasutuste teeninduse eriala õppurid.

Korraldajate eesmärgiks on läbi võistluste anda kelneri ja ettekandja eriala valinud õppuritele võimalus näidata oma oskuseid, erialaseid teadmisi ja loovat lähenemist võistlusülesannete lahendamisse.

Võistluste toimumisega Tallinn FoodFest 2006 programmi raames on loodud vahetu kontakt ja märguanne tulevastele tööandjatele, kes kutseõppeasutuste õpilastes oma tulevasi kolleege näha soovivad. Ametikoolide juhtidele ja erialaõpetajatele annab see erialase teabe laiendamise võimaluse.