JCI tunnustab juba viimased 36 aastat ehk 1983. aastast peale silmapaistvaid noori üle kogu maailma, tunnustades iga-aastaselt kümmet noort inimest silmapaistva noore tiitliga (TOYP). Sel aastal pälvis enam kui 180 kandidaadi seast auhinna ka endine e-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus. Tiitel antakse talle üle järgmisel nädalal Tallinnas toimuval JCI maailmakongressil.

Kaspar Korjus on olnud e-residentsuse programmi algataja ja meeskonna juht aastatel 2014-2019. Tema nägemus tehnoloogiast ja digitaalsest innovatsioonist on viinud maailma uuele mõttetasandile ning andnud Eestile uue eristuva suuna ettevõtluse arendamisel.

E-residentsus võimaldab ettevõtete omanikel registreerida Euroopa Liidus asuv ettevõtte, kasutada digiallkirjastamist, tagada juurdepääsu elektroonilistele pangandus- ja makseteenustele ning muudele kõrgel tasemel digiühiskonna teenustele, elavdades seeläbi Eesti majandust. Hetkel on e-residendid loonud Eestis enam kui 6000 ettevõtet.

2017. ja 2018. aastal sai Korjusest maailma kõige tsiteeritum Eesti kodanik ning 2018. aastal pälvis Korjus ka Hollandi kuninga, Tema Majesteet Willem-Aleksandri oranži Nassau ordeni, millega tunnustati tema märkimisväärset panust maailmas.

JCI tunnustab silmapaistva noore tiitliga raames neid 18-40-aastaseid, kes paistavad oma tegevusalal silma märkimisväärsete tulemustega ning positiivsete muutuste algatamisega. Programmi eesmärk on tõsta esile sotsiaalselt vastutustundlikuid liidreid, kes motiveerivad oma tegevusega ka teisi. Varasemalt on eestlastest sarnase tiitliga maailmas pärjatud Mart Laar.

JCI (Junior Chamber International) on enam kui saja-aastase ajalooga rahvusvaheline mittetulunduslik organisatsioon, kuhu kuuluvad aktiivsed ja ettevõtlikud inimesed. Sel sügisel toimub Tallinnas organisatsiooni aasta tippsündmus, JCI maailmakongress, kus osaleb ligi 5000 osalejat viielt kontinendilt ja rohkem kui 100 riigist.