Soros on seotud kolme maksuvabas piirkonnas registreeritud firmaga. Nendeks on Panama ettevõte Soros Finance, Briti Neitsisaarte Soros Holdings ja Bermuuda Soros Capital. Kuigi maksuvabasid ettevõtteid võib kasutada täiesti õiguspäraselt, luuakse neid ka raha peitmiseks, kinnisvara ja väärtpaberite omanike varjamiseks maksuameti ja väärtpaberi järelevalve eest.

Panama paberitest selgub, et Soros Capital loodi selleks, et Soros saaks investeerida Carlyle Groupi. Sellesse ettevõtmisesse investeeris ka Bin Ladeni perekond. Selle grupi partnerid on endised riigipead ja kõrged USA luureametnikud. Carlyle Group tegeles relvakaubanduse ja relvade tootmisega.

25 miljardi dollarilise varandusega 86-aastane miljardär on Soros Fund Managementi ainuomanik. Sellega pääses ta Dodd-Franki seadusest, mis nõudis, et riskifondid peavad avalikustama oma investorid ja huvide konfliktid. Nüüd paistab, et USA seaduse eest tegid selle töö ära Panama paberid, mis tõid päevavalgele tema seotuse Saudi Araabia Bin Ladeni perekonna ja relvatehingutega.