Eile hommikul Lasnamäel autoavariisse sattunud Swedbanki pangabuss, mis mööda väiksemaid pangakontoriteta valdasid ja linnasid tiirutab, ei sõitnud eile graafikus ette nähtud peatustesse, sest vajas väikest remonti. Päevase rivist väljasoleku tõttu peavad Kehras ja Paldiskis elavad panga kliendid ootama 23. juulini, et oma rahaasju kodu lähedal korda ajada.

Eile hommikul sõitis sõiduauto Lasnamäe kanalis maha liiklusmärgi, kuid ei peatunud. Hoolimatu autojuhi taga sõitev auto pidi aga liiklusmärgile otsasõitmise vältimiseks pidurdama ja nii ei saanud ka pangabussi juht otsasõitu äkitselt pidurdavale autole ära hoida. „Keegi õnnetuses viga ei saanud, ainult bussi radiaator vajab väikest remonti,” ütles Swedbanki pressiesindaja Gaili Eding.

Bussil on palju kliente

Kehrasse, Anija valla kultuurikeskuse juurde pidi buss saabuma eile kell üheksa hommikul. Kui paljud kliendid aga avarii tõttu teenindamata jäid, kultuurikeskuse juhataja Ruth Lille öelda ei osanud, sest kultuurikeskus on suvisel ajal kollektiivpuhkusel. Samas lisas Lille, et tema meelest käib iga kord, kui buss Kehras peatub, seal asju ajamas hämmastavalt palju inimesi. „Tavaliselt ma alati imestan, kui paljud bussi tulekut ootavad. Peamiselt on need pensionärid, kes linna vahet niipalju ei käi,” rääkis Lille.