Forbesi uue Hiina miljardäride edetabeli kohaselt on Jack Ma varandus 38,2 miljardit dollarit ehk 3,6 miljardit rohkem kui aasta varem.

Ka 2018. aasta Hiina kõige rikkamate inimeste edetabelis oli Ma esikohal, kuid tänavu märtsis avaldatud maailma rikkaimate edetabeli kohaselt oli Ma Hiinas alles teisel kohal. Selles edetabelis pidi Ma alla vanduma valdusfirma Tencent Holdingsi asutajale Ma Huatengile. Huatengi varanduse suuruseks hindas Forbes siis 38,8 miljardit ja Jack Ma varanduse suuruseks 37,3 miljardit dollarit.

Värskes kõige rikkamate hiinlaste edetabelis langes Ma Huateng teisele kohale, tema vara väärtuseks hinnati 36 miljardit dollarit. Kolmandat kohta hoidis edetabelis Hiina suurima kinnisvaraarendaja Evergrande asutaja ja juht Hui Ka Yan, vaatamata sellele, et tema vara väärtus kahanes Forbesi hinnangul 2018. aasta 30,8 miljardilt dollarilt nüüd 27,7 miljardile dollarit.

Hiina 400 rikkama ärimehe vara koondmahuks hindab Forbes 1,29 triljonit dollarit, mida on umbes 20% rohkem kui aasta tagasi. Selleks, et edetabelisse pääseda, pidi ärimehel vara olema vähemalt miljard dollarit. Eelmisel aastal piisas 400 rikkama sekka pääsuks 840 miljoni dollarilisest varast.