Bolti asutaja Markus Villigi sõnul tähendab Bolti saabumine Londonisse, et esimest korda on Euroopa suurimate transpordimahtudega metropolis tekkinud tõsisem konkurent Uberile.

"Toimetame täna enam kui kolmekümnes riigis üle maailma ja oleme näinud, kuidas konkurentsi elavnemine toob kaasa madalamad hinnad klientidele ja parema teenistuse juhtidele. Oleme veendunud, et nii läheb ka Londonis," rääkis ta.

Toona veel Taxify nime all alustas ettevõte tegevust Londonis esimest korda 2017. aasta septembris, kuid pidi selle peatama kõigest kolm päeva hiljem - Londoni transpordiametile ei sobinud, et Taxify ei olnud registreeritud kui erasõiduteenuse pakkuja. Taxify esindajad pidasid toona otsust ebaõiglaseks, kuna Uberilt samal ajal litsentsi ära ei võetud.

Ettevõtte teatel käivitub Bolti tegevus Londonis koos äpisisese paanikanupuga, mis lisab turvatunnet juhile ja reisjatele. Nupule vajutamine loob ühenduse politseiga ja saadab sõnumi ööpäevaringselt töötavale klienditoeüksusele.

"Londoni suuruses linnas on turvalisusel suurem kaal ja sellele vastavad ka regulaatori ootused. Kuna konkurendid ei ole minevikus turvalisust piisavalt tähtsaks pidanud, on ka nõuded karmistunud," ütles Villig.

Täna Pariisis ja Madridis toimivat elektritõukerataste renditeenust Bolt Londonis esialgu ei paku.