Parex banka Lääne-Euroopa haru asepresidendi Peteris Pildegovicsi sõnul on AS-il Parex banka koduturul Lätis tugev positsioon – 2. koht aktivate arvestuses, aktivate summa 4,2 miljardit eurot.

„Meie tugevuseks on ka SRÜ turgude põhjalik tundmine, kuna Parex Grupi ettevõtted on SRÜ-s aktiivselt tegutsenud juba 15 aastat. Tänu kuueaastasele kogemusele Eesti turul oleme kindlad, et meie panga teadmised Balti riikide, Lääne-Euroopa ja SRÜ riikide turgudest on olulised nii meie siinsete era- kui ka äriklientide jaoks. Narva harukontori avamine on samm edasi Parex banka Baltimaade laienemisplaanides. Kuna riigi idaosa on praegu üks kõige kiiremini arenevaid piirkondi, soovime võita palju selliseid kliente, kes hindavad meie ulatuslikku äritegevusvõrgustikku ja teadmisi,” sõnas Peteris Pildegovics.

„Meie Narva harukontor on küll väike, kuid pakub nii era- kui ka äriklientidele väga mitmekesist teenuste valikut,” rääkis Parex Panga Narva kontori juhataja Anželika Vaino-Keskküla. „Meie eeliseks on see, et pakume spetsiaalselt igale kliendile mõeldud ja talle sobivaid paindlikke teenuseid.”

Anželika Vaino-Keskküla lisas, et uuel kontoril on alates 22. oktoobrist oma klientidele ka eripakkumisi. „Näiteks on aastase tähtajaga hoiuse intress 5,5%, lisaks sellele pakume nii era- kui ka äriklientidele laenu võtmist lepingutasuta ning eraisikutele autode liisimist ilma sissemakseta,” kirjeldas Anželika Vaino-Keskküla.