Liviko müügidirektori Ragnar Kitse sõnul on see suur tunnustus, sest Liviko tuli likööriga Vana Tallinn Chocolate Cream turule 2006. aasta septembri lõpus.

„Ühelt poolt näitab see, et kliendid on Vana Tallinna tooteperekonna kõige värskema liikme kiiresti omaks võtnud ja sellel tootel on tekkinud kiiresti lojaalne tarbijaskond. Teistpidi jällegi on Vana Tallinna näol tegemist väärika ja pika ajalooga tootega, mida tihti isegi Eesti märgiks peetakse. Kindlasti aitab ka see müügile kaasa,” sõnas Kits.

Eraldi pidas toiduainekonkrsi žürii vajalikuks ära märkida ka teise Liviko tooteportfelli kuuluva ja pikkade traditsioonidega tuntud kaubamärgi Viru Valge tootesarja.

Liviko laiendas Vana Tallinna tooteperekonda uute maitsetega eelmise aasta septembri lõpus, kui alustas apelsinimaitselise likööri Vana Tallinn Orange Creami ja šokolaadimaitselise Vana Tallinn Chocolate Creami müüki. Kuna mõned aastad varem turule toodud Vana Tallinn Cream sari oli end õigustanud, siis otsustas Liviko Cream sarja toodetega edasi minna.

Vana Tallinn Chocolate Cream on Vana Tallinna kvaliteetliköör, millele lisavad värskust pehme koor ja šokolaad. Liviko soovitab uut toodet maitsta kas puhtalt, jääga või mõrkja kohvi kõrvale.

Mõlema toote kangus on 16% vol, pudeli maht 500 ml.
Liviko on pikkade traditsioonidega rahvuslik alkoholitootja. Viinatootmise traditsioonid ulatuvad aastasse 1898. Ettevõttele kuuluvad rahvusvaheliselt tuntud ja Eestis enimmüüdavad kaubamärgid Vana Tallinn ja Viru Valge.