LifeInU on innovatiivne monitoorimissüsteem kõrge riskiga rasedatele, kes soovivad olla meditsiinilise järelevalve all kogu raseduse vältel. Süsteem lihtsustab meditsiinilist järelevalvet, suurendab turvatunnet ning võimaldab saada arstilt kohest ja pidevat tagasisidet.

Erinevalt LifeInU konkurentidest, kes mõõdavad vererõhku ja pulssi, baseerub see süsteem tehisintellektil põhinevatel algorütmidel ning on välja töötatud spetsiaalselt rasedatele.

Konkursi žürii esinaise Tea Varraku kinnitusel oli konkursil palju häid ideid. „Žüriil oli raske võitjat valida. Igati õnnestunud konkurss - meie noored on läbilöögivõimelised ja nutikad!“ kinnitas Tea Varrak

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Alustavate ettevõtete divisjoni direktor Dmitri Burnašev: „Ma ei tea, kas žürii ette sattunud ideede seast tuleb Eesti Nokia, aga esitlused olid tugevad ja esinejate enesekindlus ei jäta kahtlust, et konkursil osalejate tulevikutegemisi tasub jälgida – neilt on kindlasti oodata positiivseid üllatusi ja suuri saavutusi. Ja hea meel on tõdeda, et paljud neist saavad alguse Mektory projektist.“

Tiheda konkursi finaali jõudsid 10 parimat ärimudelit, konkursile esitati kokku 40 tööd. Auhinnalise teise ja kolmanda koha said Fresh AGM ja Trio Fortuna. Fresh AGM pakkus välja online koosolekute pidamise süsteemi ning Trio Fortuna veebipõhise reisiplaneerija erivajadustega inimestele.

Konkursi peaauhinnaks on kahenädalane koolitus Silicon Valley’s, kus kohtutakse ka potentsiaalsete investoritega. Kolm parimat saavad tasuta osaleda järgmisel nädalal TTÜs algaval Euroopa Innovatsiooniakadeemial.

Konkursi žürii oli väga mitmekesine: žürii esinaine ning TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse direktor Tea Varrak, liikmed: TTÜ rektor Andres Keevallik, TTÜ innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektor Alar Kolk, EASi alustavate ettevõtete divisjoni direktor Dmitri Burnašev, Eesti Arengufondi Interreg projektijuht Merit Imala, AS Silberauto juhatuse esimees Väino Kaldoja, Swedbank Investeerimisfondide ASi juhatuse esimees Loit Linnupõld ning AS Favor nõukogu esimees ja äriinglite assotsiatsiooni EstBAN esindaja Almar Proos.

Tudengite ärimudelite konkurssi korraldati teist korda. Esimene konkurss toimus aastal 2012.