Konkursil võistlesid 34 liha-, 11 pagaritoodet ja seitse erinevat hõõgveini.

Jõulutoode 2006 võitjad parima lihatoote kategooriates on järgmised:

Parim verivorst – Krativorstike (AS Rakvere Lihakombinaat)
Parim jõuluvorst – P/S Ahjuvorstike (AS Arke Lihatööstus)
Parim verikäkk – Verikäkk pohlamoosiga (AS Rakvere Lihakombinaat) Parim sült – Rannarootsi sült (AS Maag Lihatööstus) Parim jõulupraad – Wõro küpsetatud praad (AS Wõro Kommerts) Üllatustoode – P/S Grillvorstike sinepiga (AS Arke Lihatööstus)

Jõulutoode 2006 võitjad parima pagaritoote kategooriates:

Jõululeib – Fazeri Jõululeib (AS Fazer Eesti) Piparkook – Glasuuritud piparkoogid (AS Pereleib Tootmine) Üllatustoode – Jõulukook kirssidega (AS Pereleib Tootmine)

Parimaks alkoholiga hõõgveiniks kuulutati AS Võhu Veini hõõgvein ja alkoholivabaks hõõgveiniks Mulled Berry Punch ettevõttelt Talman Kaubanduse OÜ.

Kõiki tooteid hinnati pimetesti põhimõttel ja järgnevate kriteeriumite alusel: lõhn, maitse, sisu või konsistents ning välimus. Hindajale esitatati korraga kõik osalevad, samasse kategooriasse kuuluvad tooted ja paluti avaldada omapoolne arvamus hindamislehel. Hindajaiks olid FoodFesti külastajad, nii professionaalsed toidutundjad kui ka kodukokad või muidu toiduhuvilised. Lihatooteid hindas 950, pagaritooteid 510 ja hõõgveini 265 FoodFesti külastajat.

Parima jõulutoote konkursi korraldajateks olid Eesti toiduainetööstuse liit koos Eesti lihaliidu, Profexpo OÜ ja AHOI-esitlustega.