Finaali on jõudnud 10 parimat ärimudelit, konkursile esitati kokku 40 tööd.

Konkursi peaauhinnaks on kahenädalane koolitus ja potentsiaalsete investoritega kohtumine Silicon Valley’s (USA), kolm parimat meeskonda saavad tasuta osaleda 21. jaanuaril TTÜs algaval 28 riigi esindajatest koosneval Euroopa Innovatsiooniakadeemial.

Konkursi žürii esinaise Tea Varraku kinnitusel on konkurss unikaalne: „Meie konkursil on vaja lisaks uudsele äriideele ka ärimudelit, ehk siis seda, kuidas ideed rakendada ja ellu viia. Eesmärgiks on innustada üliõpilasi saamaks edukateks ettevõtjateks, ja mitte vaid TTÜ tudengeid, vaid üliõpilasi kõikidest Eesti ülikoolidest ja Eesti üliõpilastest välisülikoolides. Ideest üksi ei piisa, tähtsam on, et üliõpilased koolis õpitu oskaksid ellu viia. Meeskonnad koosnevad erinevate erialade tudengitest, kes oma oskusi ja õpitut teistega jagavad.“

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Alustavate ettevõtete divisjoni direktor Dmitri Burnašev: „Palju on räägitud sellest, et ülikoolis antavad teadmised ja kogemused võiksid rohkem valmistada tudengeid reaalseks eluks ette. See konkurss ja esitatud ideede rohkus ning mitmekesisus annavad tunnistust, et olukord on muutunud ja ülikoolist on võimalik saada väga kasulikke ja praktilisi teadmisi ja kogemusi. Samuti annab see kindlust, et ülikoolist saab innovaatilise ettevõtluse oluline tõmbekeskus“.