Lõpptähtajata lepingu alusel annab Balti Juhtimiskonverents PwC-le kasutamiseks Pärnu Konverentsi kaubamärgi ja finantskonverentsi korraldamisega seotud oskusteabe.

PwC oli eelnevalt Pärnu finantskonverentsi peasponsor ning nõustas korraldajaid programmi koostamisel ja esinejate valikul 2002. aasta konverentsi korraldamise käigus. PwC on ka sel aastal 10.-11. oktoobrini Pärnus toimuva juhtimiskonverentsi peasponsor.

Balti Juhtimiskonverentsi juhatuse esimees Toomas Tamsar ütles, et eesmärk on hoida Pärnu Konverentsid Eesti juhtide peamise kohtumispaigana, mida iseloomustab uudne teemakäsitlus.

PwC juhtiv audiitor ja 2003. aasta finantskonverentsi meeskonna juht Leon Jankelevitsh ütles, et PwC plaanide kohaselt hakkab finantskonverentsi programm pakkuma senisest enam väärtuslikke praktilisi kogemusi ja kajastama finantsjuhtimise teoreetilisi suundi nii Eestis kui ka mujal maailmas. “Meie eesmärk on luua Pärnu finantskonverentsi kahe päeva jooksul otsustajatele teadmiste ja kogemuste vahetamiseks maksimaalselt soodne keskkond,” ütles Jankelevitsh. EPL