Aktsiad ostis Päevalehe andmetel alghinna 11 miljoni krooni eest OÜ Trandemark. Ülejäänud 10 694 aktsiat kuulub osaühingule Maiben.

OÜ Trandemarki esindas enampakkumisel ettevõtte juhatuse liige Martin Krupp.

Krupp on Pärnu ATP aktsiate pakkumisel viimased kolm aastat silma peal hoidnud. Nüüd peab ta enda sõnul veel kaks kuud ootama, kas praegune aktsionär ei kasuta oma ostueesõigust. Pärast seda saab sõlmida ostu-müügilepingu.

“Jätkan olemasoleva juhtkonna ja töötajatega. Suuri muudatusi ei ole plaanis teha,” lisas Krupp.

Kruppi sõnul on Eesti turul olukord keeruline ja lähima kahe aasta jooksul on oodata mitme bussiettevõtte ühinemist.

“Oleksime ise need aktsiad ostnud, kuid kahjuks ei ole meil nii palju vaba raha,” vastas Pärnu ATP juhatuse liige ja peadirektor Andrus Kärpuk.

Krupp on ajakirjandusele tuntud kui Rakvere kesklinnas aastaid tühjalt seisnud kinomaja müügiga tegelenud pankrotihaldur.

OÜ Trandemarki B-kaardi järgi asutati firma 1998. aasta märtsis 50 000-kroonise osakapitaliga. Juhatuse liikmeteks olid kuni 2001. aasta märtsini Tiina Kruus, Margit Kilumets ja Pille Pihlamägi. Ettevõtte põhitegevusaladena on märgitud ajakirjade ja perioodikaväljaannete kirjastamine.

Alates 2001. aasta märtsist on ettevõtte ainuomanik Martin Krupp. Majandusaasta aruandes, mis kehtib 2002. aasta kohta, on kirjutatud, et ettevõte “ei ole jätkuvalt tegutsev”.