Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja ütles ETAle, et hotellid olid sama alghinnaga müügis kolmandat korda alates tänavu aprillist.

Hotell Pärnu läheb Talvoja sõnul tõenäoliselt peagi uuesti enampakkumisele.

Rannahotelli ostjat enne kinnitamist linnavalitsuses ei soovinud Talvoja veel nimetada, kuid tegemist oli Eesti päritolu ostjaga, kes ei ole hotelli praegune rentija.

Pärnu hotelli rendileping aktsiaseltsiga Pergo lõpeb 2016. aastal, Rannahotelli rendib AS Scandic Hotels Eesti 2018. aasta 18. augustini. Talvoja sõnul saavad ostjad soovi korral rendilepingud rentijatega vastastikkusel kokkuleppel ka lõpetada.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja lisas, et korralikult renoveeritud Rannahotell on arhitektuurimälestis, samas kui hotelli Pärnu ostja võib hoone ka lammutada.

Raadio Pärnu andmetel müüdi teisipäeval veel Uus tänav 1 kinnistu 640 000kroonise alghinnaga ja Vana-Savi tänav 18 kinnistu, mille müügihinnaks kujunes 55 000 krooni võrra algsest kõrgem hind 365 000 krooni.

Teisipäeval ei õnnestunud taas leida ostjaid samuti varem mitu korda ebaõnnestunult müüa üritatud kinnistutele Mai tänav 2 alghinnaga 3,4 miljonit krooni ja Metsa tänav 15a alghinnaga 1,9 miljonit krooni.