AS Triple Invest nõukogu esimehe Kaido Kruusoja sõnul alustatakse ehitustöödega juunis ning tööd peavad olema lõpetatud hiljemalt 15. jaanuariks 2002. Ehituse maksumus on üle 40 miljonit krooni.

AS Triple Invest ja AS Merko Ehitus vahel sõlmitud lepingu järgselt ehitatakse esimeses ehitusjärgus kahekorruseline kaubanduskeskus koos 100kohalise parklaga. Samuti on plaanis ehitada umbes 200 meetrit linna magistraaltrasse.

Teises järjekorras on hoonele võimalik juurde ehitada kolmas korrus. Kolmandas järgus võimaldab Pärnu linna volikogu poolt kehtestatud detailplaneering kogumahu kahekordistada ehk kinnistule on võimalik rajada kokku ligi 15.000ruutmeetrise brutopinnaga hoone.

Uude kaubakeskusesse tuleb ligikaudu 1400 ruutmeetri suurune toidukauplus. Rendipindade vastu on huvi tundnud paljud firmad, kellel tänaseks esindus Pärnus puudub.

Järgmisel kevadel korraldatakse ümber ka olemasoleva Port Arturi sisemine logistika. Osaliselt asuvad uude keskusesse ümber ka praegused kauplused ja muutuvad kaupluste pinna suurused. Eesmärgiks on kujundada kesklinna kahe kaubakeskuse vahel ühine kaubandusruum.