Kaubandusdirektorina asub tööle Kristi Lomp, kes on siiani töötanud Rocca al Mare Prisma juhatajana.

Esimene Peterburi Prisma avatakse linna südames Nevski Prospektil. Avatava Prisma pindala on ligi 2500 m2 ning seal hakkab tööle 60 inimest. Lähiaastatel avatakse Peterburis veel kolm kuni viis Prisma kauplust. Pikemas perspektiivis mahutaks Peterburi SOK kontserni hinnangul 15–20 Prismat.

“Prisma eeliseks Peterburi turul on usaldusväärsus, lai valik, efektiivsus ja ostmise mugavus. Esimese Prisma tugevuseks on ka linna südames olev asupaik ja sealse regiooni väike konkurents,” ütles SOK Peterburi kaupluste tegevjuht Vesa Punnonen.

SOK juhatuse hinnangul on Peterburi viie miljoni elaniku ning kiirelt kasvava elustandardiga suurepärase perspektiiviga turg. SOK kontsern on juba sisenenud Peterburi turule kolme hotelliprojektiga.

Eestis tegutsevad SOK tütarettevõtetena AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, mis tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all. Peale Soome, Eesti ja Venemaa tegutseb kontsern ka Lätis ja Leedus.

Koos Soome tarbijaühistutega moodustab SOK S-Grupi. Rahvusvahelise S-Grupi tegevusvaldkonnad on toidukaubandus, bensiini- ja teenindusjaamad, kaubamajad, hotellindus, autode ja autokaupade müük ning aiandus- ja põllumajandustooted.