„Kas sinu ettevõte otsib kohta, kuhu parkida oma autod, paadid, saanid, reed? Lennujaama parkimismajas ja parklates on hetkel ruumi küllalt,” ütleb Tallinna Lennujaam neljapäeval sotsiaalmeedias tehtud postituses. Ettevõtte kommertsdirektori Eero Pärgmäe sõnul on neil pakkuda kokku ca 1500 parkimiskohta sees ja väljas.

„Kuna Tallinnas ja selle lähiümbruses võib aegaajalt esineda probleeme parkimisvõimalustega, oleme otsustanud pakkuda ennekõike ettevõtetele aga ka eraisikutele võimalust tuua oma masinapark meie parklatesse hoiule,” rääkis ta. Parkimine on võimalik nii avatud parklates kui ka parkimismaja erinevatel korrusel.

Pärgmäe sõnul sõltub sõiduki hoiustamise hind konkreetsest soovija vajadusest, kohast ja ajast. „Esimesel päeval laekus meile päris mitu päringut huvilistelt ning kindlasti oleme valmis teenust pakkuma senikaua, kuni ruumi on,” ütles Tallinna Lennujaama kommertsdirektor.

Tema sõnul on kõik küsimused ja lisainfo soovid oodatud aadressile sales@tll.aero ning kõigile huvilistele tehakse personaalne pakkumine tema vajadustest sõltuvalt.