Nimelt võttis terve Transferwise'i tiim end keset Londoni südalinna pesuväele, et juhtida tähelepanu nende ettevõtte läbipaistvatele teenustasudele, vastandudes nii vanade kommertspankade ja valuutavahetuspunktidele, mis klientidelt ka varjatud tasusid võtavad.

Esireas on näha Transferwise'i juhte Kristo Käärmanni ja Taavet Hinrikust, kes lõbusalt teiste idufirma töötajate vahel kaamerasse lehvitavad. Firma kampaaniasõnum on seekord "Nothing to hide" ehk et neil pole midagi varjata.

TW selgitas oma aktsiooni lähemalt ka blogis.

Sel nädalal teatas Transferwise, et  kaasab ettevõtte kiire kasvu toetamiseks 18,4 miljonit eurot riskikapitaliettevõtetelt ja erainvestoritelt. Uute investorite hulka kuulub ka Virgin Groupi omanik Richard Branson.

Transferwise on ka enne kõneainet pakkuvate reklaamidega välja tulnud, näiteks on nad suurpankadele verbaalselt keskmist sõrme näidanud Londoni tänavatel olnud välireklaamides. Töötajate leidmiseks lasid Käärmann ja Hinrikus Eestiski Skype'i kontori ette kopa tuua, levitades nii sõnumit, et kui Skype's töötamisest on kopp ees, siis võiks hoopis nende juurde tööle minna.