„Vajadus suurema Pirita Selveri järgi on olnud ilmselge,“ sõnas Selveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar. „Usun, et tegu on ühe oodatuima laiendusega Selveri ajaloos. Nüüd saame lubada, et suvehooajaks avame hoopis suurema ja parema valikuga Pirita Selveri. Ehitustööde lõpuleviimiseks tuleb Pirita Selver ajutiselt sulgeda — pooleteiseks kuuks. Kindlasti tasuvad need võimalikud ebamugavused ka tarbijatele end lõpuks mitmekordselt ära. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast.“

Laiendustööde tagajärjel tuleb Pirita Selverisse senise 8 kassa asemele 15 kassat ning suureneb kaubavalik. Rohkem on toidukaupu ja tööstuskaupu. Müüma hakatakse lasteriideid, mänguasju, koolitarbeid, ilukaupu, kodu-ja aiatarbeid, raamatuid, cd-plaate ja palju muud.

„Pirita Selverisse tuleb SEB ja Hansapank, ilusalong ning lillepood. Uude laiendatud Selverisse mahub nüüd ka toitlustuskoht, mis pakub võimalusi nii lõuna- kui ka õhtusöögiks,” ütles Saar.

Pärast laiendustöid on kogu Pirita Selveri hoone suurus 7500 ruutmeetrit, millest moodustab Selveri müügipind umbes 4100 ruutmeetrit.