Eesti Playboy peatoimetaja Jaago-Mait Arusoo sõnul võib kuukirja iseloomustada meestele suunatud elustiili- ja kvaliteetajakirjana, mille sisust on üle poole eestimaine.

“Eesti Playboys on põhirõhk huvitaval, mitmekesisel ja soliidsel sisul, kust ei puudu kõrgetasemelised fotoseeriad, intervjuud tuntud persoonidega, nii aktuaalsed kui ka ajatud teemad ning erinevate eluvaldkondade rubriigid,” selgitab ta. “Tõmbenumbriks on kindlasti ka kuu kaunitarid ehk Playmate’id.”

Playboy’d välja andva Bränd Kirjastused OÜ turundus- ja reklaamijuhi Mati Kiisleri sõnul eristub ajakiri selgelt siinsetest meesteajakirjadest. “Üheks erinevuseks on asjaolu, et oleme oma kaasautoriteks kaasanud ka naisi ning just seetõttu leiavad meie ajakirjast huvitavat lugemist ka õrnema sugupoole esindajad,” selgitab ta. “Lisaks sellele on Eesti väljaandes suurem osa kohalik materjal.”

Peatselt käivitub Playboy tellimiskampaania ning alustatakse ka Playboy modellide ja “jänkude” otsingutega.

Playboy kaubamärk on loodud Hugh M. Hefneri poolt 1953. aastal USAs, kui ilmus Playboy ajakirja esiknumber, milles poseeris tolle aja üks suuremaid staare Marilyn Monroe. Esimene rahvusvaheline väljaanne ilmus 1972. aastal Saksamaal. Täna ilmub Playboy lisaks USAle ja Saksamaale ka Prantsusmaal, Venemaal, Tšehhis, Rumeenias, Sloveenias, Ukrainas, Hollandis, Kreekas, Ungaris, Gruusias, Hispaanias, Slovakkias, Poolas, Serbias, Horvaatias, Bulgaarias, Jaapanis, Mehhikos, Argentiinas, Brasiilias ja Indoneesias. Playboyd loeb iga kuu rohkem kui 18 miljonit inimest üle maailma.

Playboy kaanetüdrukutena on oma karjäärile tuule tiibadesse saanud tänased superstaarid Sharon Stone, Kim Basinger, Carmen Electra, Drew Barrymore, Victoria Silvestedt ja Pamela Anderson. Lisaks sellele on ajakirjas poseerinud ka Cindy Crawford, Madonna, Melanie Griffith, Nancy Sinatra, Gina Lee Nolin jpt. 2001. aastal valiti Playboy nädala kübertüdrukuks eestlanna Piret Aava.