Aadressile Telliskivi 49 kavandatakse senisele tootmismaa krundile neljakorruselist majutushoonet. Kinnistul asuvad praegu eelmise sajandi algul rajatud tootmishooned, kus valmistati limonaadi. Kuuekümnendatel asus samas kohas Kommunaari puidutsehh. Nüüd on ehitised amortiseerunud ning kavas lammutada.


Hoone maksimaalne ehitusalune pind on 1100 ruutmeetrit. Parkimine on kavandatud nii hoone soklikorrusele kui ka avaparklasse hotelli ette.


Hotelli fassaadi monotoonsuse vältimiseks on hoone liigendatud kolmeks osaks, mille tulemusena on teine ja kolmas korrus rõhutatud välja-astuvate kaarjate konsoolidega. Need on omakorda ette nähtud katta naturaalsete puitvineerist fassaadiplaatidega.


Detailplaneeringu eskiisi koostas Z-Projekt OÜ. Kinnistusraamatu andmeil on kinnistu omanik OÜ GMPP Disain ning planeeritavale alale on seatud hoonestusõigus, tähtajaga 25 aastat, OÜ Amelbah kasuks.


Kinnistule Kari tänav 24 kavandatakse 41 korteriga kuni viiekorruselist elumaja. Planeeritaval alal asub praegu katlamaja, mis kuulub lammutamisele. Piirkonnas annavad tooni peamiselt nelja- kuni viiekorruselised elamud ning ka Tallinna üldplaneering näeb alal ette korruselamuid.


Rajatava hoone maksimaalne ehitusalune pind võib olla 830 ruutmeetrit. Maja fassaadide välisviimistlusel võib kasutada kivivooderdust, krohvi- ja betoonpindu, puitu ning metalli. Keelatud on kasutada imiteerivaid materjale. Parkimine on lahendatud elamu keldrikorrusel ning kinnistu lääneküljel.


Detailplaneeringu eskiisi koostas OÜ Puusepp & Mänd. Kinnistu omanik on Kuldkuu Investeeringute AS.