Advokaadibüroo teatel saab alates 2009. aastast büroos konkurentsiõiguse ja tururegulatsiooni valdkonnas töötanud Jõksist büroo 23. partner.

Enne Soraineniga liitumist töötas Allar Jõks seitse aastat Eesti õiguskantslerina, lisaks on ta töötanud kümme aastat kohtunikuna nii esimese astme kui ka apellatsioonikohtus.

“Olen ülimalt uhke, et advokaadibüroo Sorainen partnerid otsustasid mind partneriks kutsuda. Nüüdsest saan õiguslikesse arengutesse panustada veelgi laiemalt – Sorainen on ainus integreeritud advokaadibüroo Baltikumis ja Valgevenes, mille otsused, arenguplaanid ning oskusteabe juhtimine tehakse regionaalsel tasandil,“ kommenteeris Jõks.

Jõks lootis samuti, et uudis on tõestuseks tema plaanidele olla jätkuvalt seotud Soraineniga ning lõpetab spekulatsioonid tema poliitikasse siirdumise kohta.

Siiski lubas Jõks, et jätkab avalike diskussioonide raames sõna võtmist kui talle tundub, et kõnealune teema on ühiskondlikult oluline ning tema panus suudab midagi muuta.

„Minu lähenemine – alati vähemalt esitada küsimusi – ei ole muutunud. Igapäevaselt kliendiprobleemidega tegelemine annab mulle vahetu võimaluse hoomata, kuidas Eesti ühiskonda edasi suunata nii, et hundid oleksid söönud ja lambad terved.“