Investeeringu kogumaksumuseks hinnatakse pea 2 miljonit eurot, teatas ettevõte.

10. septembril 2014 allkirjastati ehitustööde leping Jatiina OÜ ja Paide MEK ASi vahel Jatiina OÜ peamaja ehitamiseks aadressile Kauba tee 10, Tõrvandi, Ülenurme vald, Tartumaa.

Ehitustööd algasid möödunud nädalal, 18. septembril ning ehitise eeldatav valmimisaeg on 2015 aasta juunikuus.

Hoonesse on planeeritud muuhulgas müügisaal, tehnika remondisaal, laopinnad ning kontoripinnad läbi kolme korruse.

Jatiina OÜ tegevdirektor Imre Vilt sõnul uue müügikeskuse ehitamine parandab eelkõige kliendile teenuse kvaliteeti ning kättesaadavust.

"Ettevõtte töö muutub efektiivsemaks, suureneb laopind ning kontori ja töökoja pind. Uue hoone olulisimaks uuenduseks meie klientide jaoks on müügisaal, kus saab esmakordselt Eestis siseruumides põllumajandustehnikaga tutvuda. Kindlasti tähendab laienemine pikas perspektiivis ka uute töökohtade tekkimist," lisas ta.

Oilseeds Grupi juhataja Veikko Vahar lisas: "Meie jaoks on alati olnud oluline pakkuda klientidele parimat teenindust ja selle nimel näeme iga päev palju vaeva. Usume, et uues hoones suudame end veelgi ületada."

Lisaks põllumajandustehnika ainuesindamisele Eestis pakub ettevõte ka põllumajandusmasinate hooldust, varuosi ja professionaalset hooldusteenust.

Oilseeds Gruppi kuulub lisaks Jatiinale ka AS Oilseeds Trade, Oilseeds Agro OÜ ja Agraar Invest OÜ. Oilseeds Grupp põhineb täielikult eestimaisel kapitalil.