ÜHETOALISED KORTERID. Poole miljoni krooniga on võimalik osta peaaegu igasse Tallinna linnaossa ühetoaline korter, olgu siis tegu renoveerimata või juba renoveeritud eluasemega. Erandiks on kesklinn ja Kadriorg, kus kallimad renoveeritud korterid maksvad isegi 600 000 krooni. Valikust jäävad välja ka vanalinnakorterid, kus on hinnad hoopis teisest klassist – suuremate remonditud ühetoaliste eluasemete hinnad võivad seal ületada ka miljoni krooni künnist.

KAHETOALISED KORTERID. Ka kahetoaliste korterite valik on poole miljoni krooni eest suhteliselt mitmekülgne. Kui sarnaselt ühetoalistega jätta kesklinn ja Kadriorg välja, siis 500 000 krooni eest saab osta kahetoalise renoveerimata korteri mis tahes piirkonnas. Küll aga muutub valik ahtamaks, kui soovitakse osta 2-toalist remonditud korterit. Selle raha eest ei saa korralikku kahetoalist isegi mitte Nõmmel, Õismäel ja Kristiine linnaosas. Kui üksikud kallimad erandid välja jätta, siis remonditud 2-toaliste tüüpkorterite hinnalagi on Nõmmel 600 000 krooni, Kristiines ja Põhja-Tallinnas 550 000 krooni, Õismäel 520 000 krooni ja Lasnamäel 440 000 krooni.

KOLMETOALISED KORTERID. Suuremate korterite puhul tuleb kesklinna ja Kadrioru pakkumised sootuks kõrvale jätta – erandiks on väga väikesed korterid näiteks Kassisaba piirkonnas või remontimata paneelmaja korterid Juhkentali tänavas keskturu lähistel.

Poole miljoni krooni eest on hea õnne korral võimalik osta mis tahes muusse piirkonda ka renoveeritud korter (v.a Nõm-me ja Õismäe), ent igas linnaosas on tegu pigem erandite kui reeglitega. Küll jäävad täpselt sinna hinnaklassi peaaegu kõik äärelinna remontimata või osaliselt remonditud kolmetoalised korterid.

ERAMUD. Tallinna ja selle lähiümbrusesse poole miljoni krooni eest eramut osta ei saa. Odavamate eramajade hinnad jäävad juba miljoni krooni lähedale. Küll on 500 000 krooni eest võimalik soetada Tallinna äärealadel paiknev suvila, kuhu paarisaja tuhande krooni investeerimisel on võimalik ka talveks sisse kolida.

KRUNDID. Antud summa on piisav, et osta uuematesse eramurajoonidesse 1000–2000 ruutmeetri suurune maalapp, millele tulevikus saab maja peale ehitada. Välja kujunenud elamurajoonides nagu Nõmme, Pirita ja Merivälja on see summa krundi jaoks veidi vähevõitu, kuna ruutmeetrihinnad küünivad seal isegi üle 1000 krooni.