„Paraku selliseid lahkumisi ettevõtte juhi vahetuse ja töö ümberkorraldamisega ette tuleb," ütles meediakontserni juhatuse esimees Andres Kull. „Kui meil ka Rivo tööle etteheiteid oleks, ei oleks need avalikkusega jagamiseks."

Kulli sõnul laiendatakse ka juhatuse liikmete ringi, et muuta ettevõtte struktuur loogilisemaks ja juhtimine meeskondlikumaks. Lisaks praegustele liikmetele Andrus Raudsalule, Kristel Volverile ja Nele Laevale asuvad juhatusse Postimehe vastutav väljaandja ja uudismeedia juht Merili Nikkolo, müügidirektor Raido Soom ning levi- ja klienditeenindusdirektor Timmo Lilium.

Mullu novemrbis mõistis Tallinna Ringkonnakohus AS Ekspress Meedia endiselt juhatuse liikmelt Rivo Põldojalt AS Ekspress Meedia kasuks välja 32 206,44 euro suuruse leppetrahvi konkurentsikeelu rikkumise eest ning jättis rahuldamata Põldoja vastuhagi.

Põldoja lahkus 2016. aasta novembris Ekspress Meedia juhatuse liikme kohalt ja kuigi pooled olid kokku leppinud konkurentsikeelus, mis keelas Põldojal konkurendi juurde tööle asumast, alustas ta tööd AS-is Eesti Meedia.

Ettevõtjale Margus Linnamäele kuuluva meediakontserni Eesti Meedia ärinimi muutus veebruarist AS-iks Postimees Grupp.