„Minu tulemine ja jäämine golfi juurde on olnud üsna käänuline, kuid seda kindlamaks on muutnud teadmine, et tahan seda mängu õppida ja mängida. Kõik sail alguse aastaid tagasi, kui ühe koostööpartneri kutsel Green Cardi kursustele läksin,“ rääkis Kõvask Golfimaailmale.

„Olin esimese päeva hommikul 150% veendunud, et see mäng ei ole minu jaoks, kuid otsustasin osaliselt viisakusest ja osaliselt iseendale ja teistele tõestamiseks siiski esimese päva kuidagi õhtusse veeretada, et siis võidukalt golfile selg keerata,“ lisas ta. Läks aga hoopis teisiti – kui esimene päev õhtusse jõudis, oli Kõvask jaoks selge, et sellest mängust enam loobuda ei saa.

„Küll aga võttis aega veel ligi kuus aastat paralleelseid rännakuid mööda tenniseväljakuid, kui ringiga selle mängude mängu juurde tõsisemalt tagasi jõudsin. Nüüd võib öelda, et tagasiteed enam ei ole ja tahe golfi õppida ja oma mängu parandada on ajas ainult kasvanud,“ lausus ta.

„Tehniliselt ja psühholoogiliselt keeruka mänguna on golf võimas väljakutse igale harrastajale ja professionaalile ja just see ongi see, mis mind selle mängu juures enim paelub. Lisaboonuseks on värske õhk, kaunis loodus, arvestatav füüsiline koormus j amitte iialgi otsa lõppevad võimalused oma mängu lihvida, et võite ennast ja raja PARi,“ jagas Kõvask oma golfi muljeid.