Premia Tallinna Külmhoone pakkus kõikidele Eesti lastekodudele võimalust veeta tore päev Tallinnas, uisutades lastega treeneri käe all Premia jäähallis ja külastades loomaaeda. Ettevõte korraldas ka vajaliku transpordi ning kattis ekskursioonipäevaga kaasnevad kulutused, teatas ettevõte.

Premia Tallinna Külmhoone turundusdirektor Katre Kõvaski sõnul oli lastekodude osavõtt aktiivne ja jäähallis käis uisurõõme nautimas igas vanuses lapsi. ”Vaatamata sellele, et mõned lapsed said uisud alla esimest korda, oskasid nad pärast treeneri antud õpetussõnu jääl osavalt liikuda,” lausus Kõvask ning lisas, et jääl kohtas ka lastekodude kasvatajaid, kes ei pidanud paljuks pärast aastatepikkust pausi taas uiske jalga panna.

”Meie lastel on sellest päevast väga palju häid mälestusi. Tore oli näha, et nii kasvatajad kui lapsed uisutasid jääl üheskoos ja keegi ei jäänud pingile istuma," lausus Haiba lastekodu kasvataja Triin Tamme. Tema sõnul on lastele eriti olulised just sportlikud üritused, kus saab aktiivselt liikuda ja ennast vabalt välja elada. "Jäätisetootja poolt pakutud uisutamispäev ja loomaaia külastus andsid lastele toreda ja vaheldusrikka elamuse," lisas kasvataja.

Uisutamispäeval Premia jäähallis osalesid lastekodud Lääne- ja Ida-Virumaalt, Tartu-, Pärnu- ,Viljandi-, Järva-, Jõgeva-, Rapla- Harju- ning Läänemaalt.

Jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone grupp kuulub alates 2005. aasta detsembrist Amber Trust II S.C.A.-le ja ettevõtte juhtkonnale. Premia Tallinna Külmhoone tuntumad jäätisekaubamärgid Eestis on Premia, Väike Tom, Regatt, Põhjatäht, Vau, Jocker ja teised. Külmutatud toidukaupade turul on ettevõtte juhtivaks kaubamärgiks Maahärra. Premia Tallinna Külmhoone annab Eestis tööd 250-le inimesele.