Esimene grupp ligi 50 lapsega Lääne-Virumaalt saabub jäähalli täna, teatas ettevõte.

”Kolleegidega uisutamist nautides tulime mõttele, et jäähalli toetajana saaksime ühe vahva talvise spordielamuse pakkuda ka lastekodulastele. Võtsime ühendust lastekodudega üle Eesti ja saime pea kõikjalt äärmiselt tänulikku ja sooja tagasisidet,” lausus Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Kuldar Leis ning lisas, et lastekodude juhatajate sõnul on neil toredatest meelelahutustegevustest alati puudus.

Tänaseks on uisutamispäevadele registreerunud enam kui 550 lastekodulast pea igast Eesti maakonnast. Uisutama on oodatud igas vanuses lapsed, kes uisutada saavad ja soovivad. Kes veel ei oska või tahaks seda veelgi paremini teha, saab kohapeal õppida ja harjutada kogenud juhendaja käe all. Uisutamise järel saavad lapsed kerge eine ja külastavad ka Tallinna loomaaeda. Ekskursioonipäeva transpordi korraldab ja väljasõiduga kaasnevad kulutused katab Premia Tallinna Külmhoone.

Kuldar Leisi sõnul on enamikku lastekodudest teavitatud, kuid kui leidub veel lastekodusid, kelleni info pole jõudnud, on nad teretulnud oma osalemishuvist teada andma.

Baltikumi juhtiv jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone grupp kuulub alates 2005.aasta detsembrist Amber Trust II S.C.A.-le ja ettevõtte juhtkonnale. Premia Tallinna Külmhoone tuntumad jäätisekaubamärgid Eestis on Premia, Väike Tom, Regatt, Põhjatäht, Vau, Jocker ja teised. Külmutatud toidukaupade turul on ettevõtte juhtivaks kaubamärgiks Maahärra. Premia Tallinna Külmhoone annab Eestis tööd 250-le inimesele.