Majandusharukesksest portaalist saab leida erinevate majandussektorite süstematiseeritud analüüse, uuringuid, tulevikuprognoose ning PwC konsultantide kommentaare aktuaalsetel teemadel.

PricewaterhouseCoopers kogub uude veebiportaali majandussektorite kaupa informatsiooni üle maailma, teeb vastavaid analüüse ja tulevikuprognoose.

Eestis avatud portaalis pakutav informatsioon lähtub eelkõige Eesti ettevõtete juhtide võimalikest huvidest ja infovajadustest, mille tarvis on valmistatud eesti keelsed kokkuvõtted neid potensiaalselt huvitavast infost.

Infot uuendatakse iganädalaselt PwC spetsialisti poolt välja valitud teemade ja ülevaadetega. Portaalist on juurdepääs ka analüüside originaaltekstidele ning võimalus otsida lisainformatsiooni PwC globaalsest informatsioonikogust. Portaali on koondatud ka PwC ja advokaadibüroo Landwell poolt ettevalmistatud maksu- ja õigusalane teave, mida pidevalt uuenduste korral täiendatakse.

Portaali saab iga kasutaja endale personaliseerida, määrates ära millist informatsiooni talle portaali avanedes kuvatakse. “Näiteks kindlustusettevõtte juht saab seadistada portaali nii, et temale avaneb esmalt kindlustust puudutav info. Lisaks on võimalik kasutajal

tellida automaatset teadet e-maili aadressile kui portaali lisatakse midagi uut just temale huvipakkuva teema kohta,” märkis Toovis.

Lisaks informatiivsetele eesmärkidele aitab uus keskkond Toovise sõnul uuele tasemele viia ka PricewaterhouseCoopers’i klienditeeninduse. Kliendiveeb, mis on portaali üks osa, võimaldab luua projektikeskse keskkonna, kuhu saavad ligi vaid konkreetses projektis kaasatud PwC ja kliendi poolsed osalejad.

PwC poolse projektijuhina on portaali arendamist juhtinud konsultant Jüri Etverk, teostus on tehtud koostöös Investor.ee’ga.