Tootevaldkond on lai, sisaldades muu hulgas visiitkaartide, väikesemahuliste kataloogide, mitmesuguste flaierite ja A3 plakatite trükkimist. Paljudel trükiteenuse klientidel on tekkinud nõudlus kiiruse, paindlikkuse, personaliseerimise ning hea kvaliteedi järgi. Kõikidele neile omadustele vastabki Printimiskeskuse poolt pakutav digitrüki teenus.

Digitrüki peamiseks eeliseks ofsettrüki ees on asjaolu, et see võimaldab teha trükiseid alates ühest eksemplarist ning ühe eksemplari trükkimine võtab aega alla minuti. Lisaks võimaldab digitrükk kiiresti ja lihtsalt toota personaliseeritud trükiseid (näiteks 50 eri inimesele nimelise kutse trükkimine). Ofsettrükis on see töö võimatu, sest iga erineva nimega kutse jaoks oleks vaja eraldi trükiplaati.

„Väikeste tiraažide trükkimine ongi digitrüki suurim eelis, ofseti puhul ei tasuks see ajaliselt ja rahaliselt ära. Eestis jookseb see piir umbes 300 eksemplari juures. Lisaks on võimalik kliendile teenust pakkuda ka ootetööna. Näiteks olukorras, kus on kiiresti enne reisile minekut vaja teha 100 visiitkaarti, saab selle töö digitrükis ära teha mõnekümne minutiga,” nendib firma esindaja Mihkel Sarap, kelle sõnul ei jäeta ukse taha ka mahukamate trükisoovidega kliente.

„Me võtame kindlasti vastu ka kõik suuremahulisemad tööd. Meil on sarnaselt kõigi teiste digitrüki teenust pakkuvate firmadega olemas oma partner ka ofsettrüki valdkonnas, kellega teeme koostööd. Kuigi oleme noor ettevõte, kuulub meie pisikesse meeskonda pika kogemusega oma ala asjatundjad,” selgitab Sarap.

Lisaks eelnimetatud toodete trükkimisele pakub Printimiskeskus ka fotoraamatu tegemise võimalust kliendi fotodest.

„Kui vanasti ilmutati fotosid, trükiti paberile ja pandi albumisse, siis tänapäeval tehakse digitrüki abil kohe valmis fotoraamatud, kus on sees kliendi enda valitud fotod. Selline raamat sobib nii kingituseks kui ka endale mälestuseks.”
Lisaks kiirusele, paindlikkusele ja kõrgele kvaliteedile on digitrükk ka keskkonnasõbralik, kuna paberikulu on väike, veekulu puudub ning kemikaale kasutatakse minimaalselt. Samuti on võimalik digitrükiteenuse puhul pakkuda soodsat hinda, kuna puudub vajadus valmistada trükiplaat ning teha masina seadistust. Ja klient maksab ainult selle koguse eest, mida tellib, sest toodangut ei valmistata üle tiraaži ja praagi kogus on minimaalne.
Arvestades kõiki eelpool nimetatud eeliseid, võib öelda – digitrükk on trükitööstuse tulevik, pakkudes isiklikku lähenemist koos kiiruse ja kõrge kvaliteediga.

Lisainfot saab Printimiskeskuse kodulehelt.

LOE VEEL:

Jaga
Kommentaarid