Eelkõige on pakutavate töökohtade hulgas müüja-kassiiri ametikohad, samuti Sikupilli keskuses asuva restoranimaailma klienditeenindaja ametid. Prisma müüja-kassiirid teenivad 473-647 eurot kuus, sõltuvalt oma oskustasemest, teatas ettevõte.

„Prisma sobib väga hästi töökohaks tudengitele, kes soovivad paindliku graafikuga töötada,“ sõnas Prisma Peremarketi personalidirektor Reet Ratas.

„Lisaks on Prisma oma paindlikkuse tõttu väga hea töökoht ka vanemaealistele. Kui tänasel päeval mitmed töökohad pensioniealisis meelsasti ei palka, siis meil töötab väga palju toredaid pensionäre. Meil töötab isegi Pätsi valitsemise ajal ilmale tulnud inimesi, kes saavad oma tööga väga hästi hakkama,“ lisas ta.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa turgudel. Prisma on üks stabiilsemaid Eesti turul tegutsenud hüpermarketeid, alustades tegevust 2000. aastal. Prisma Peremarket annab Eestis tööd üle 1200 inimesele. Ettevõttel on Eestis 9 kauplust ja 1 restoranimaailm.

Eestis tegutsevad SOK tütarettevõtetena AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, mis tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all.