Samas võib ettevõte vastavalt müügitingimustele igal ajal enne lõpliku pakkumise esitamist pakkumisest loobuda.

Tallinn müüb „Kopli liinid“ kinnistuid kombineeritud pakkumise korras. Kombineeritud pakkumine on kaheetapiline. Esimene etapp (pakkuja kvalifitseerimine) on avalik. Teine etapp on eelläbirääkimistega pakkumine. Teisele etapile kutsutakse esimesel etapil nõuetele vastava pakkumise teinud osalejad.

Esimesel etapil esitas AS Pro Kapital Grupp pakkumise vastavalt määratud müügitingimustele sh sisaldas pakkumine kirjalikku nõusolekut müüdava vara ostmiseks vähemalt alghinnaga kokku 1 500 000 eurot, Kopli liinide ala infrastruktuuri oma vahendite arvelt väljaehitamiseks ning võõrandatava ala turvalisuse tagamiseks.

Raepress teatas, et Kopli liinidel on ka teine tahtja - OÜ Fund Ehitus.

Tallinna linna omandis oleva 82 kinnistu ehk Kopli liinide ostu esimese etapi pakkumiste esitamise tähtaeg oli täna, 18. novembril kell 12.

Kokku 82 kinnistut on pandud enampakkumisele alghinnaga kokku 1,5 miljonit eurot, kinnistud müüakse ühtse müügiobjektina kombineeritud pakkumise korras - esimese etapiga selgitatakse välja enampakkumise tingimustele vastavad pakkujad ja teises toimub eelläbirääkimistega pakkumine.
Müügi komisjon teeb reedel kvalifitseerimise otsuse ja teavitab sellest kõiki pakkumisel osalejaid.

Eesmärk on leida Kopli liinide maa-alale arendaja, kes ehitab välja sealse elamuala koos elamuala teenindamiseks vajaliku taristuga - kanalisatsiooni- ja veetrassid, tänavad, spordiväljakud, haljasalad jms. Arendaja peab alale kavandama ja välja ehitama ka avalikult kasutatava rannapromenaadi ja rannapargi ning ranna ja hoonete vahelisele alale spordi- ja mänguväljakud, koerte jalutusalad jms.

Kopli liinide alal asuvate linnale kuuluvate kinnistute müügi kombineeritud enampakkumise korras otsustas Tallinna Linnavolikogu 13. juunil 2013.

Pakkujate kvalifitseerimise tulemused tehakse Tallinna linna poolt teatavaks 3 (kolme) tööpäeva jooksul.