Kui seni on olnud juhtidele probleemiks, et ka vaid hobi korras sõidujagamisteenuse pakkujad peavad tegema taksokindlustuse ning maksma selle eest sama kõrget hinda kui täiskohaga teenuse pakkujad, siis nüüd uue teenusega maksavad juhid kõrgemat kindlustuse hinda vaid siis, kui sõidujagamisplatvormi kasutavad.

Nimelt on Hedi Mardisoole ning Kalle Pallingule kuuluv Cachet OÜ toonud koostöös BTA kindlustusega turule spetsiaalselt sõidujagamisteenuse pakkujatele mõeldud paindliku liiklus- ja kaskokindlustuse.

Cachet hakkab pakkuma kokku nelja toodet: sõidujagaja kasko- ja liikluskindlustus ning kasko ja liikluskindlustus tavakliendile.

Cachet on rakendus, mis arvestab sõidujagaja kindlustusmakse puhul kõrgemat koefitsienti vaid nendel tundidel, mil juht teenust osutab. Erasõitude eest maksab sõidujagaja tavakindlustuse hinda.

Cachet on üle-platvormiline lahendus, seega võib teenust osutada ka mitmel platvormil ning Cachet liidab info kokku ja arvutab selle põhjal kokkuvõtvalt kindlustusmakse.