"Meeskonnas on veel vabu kohti, seega saavad ka mõned huvilised reisi kaasa teha," ütles ETAle Lennuki üks asenduskaptenitest Olle Tischler. Tema sõnul saab reisi esimene osa olema küllaltki raske, sest purjetada tuleb üpriski karmides ilmaoludes. On külm ja nii Lääne- kui Põhjameri on tuntud raskete tingimuste poolest.

Jõuluõhtu on planeeritud veeta Prantsusmaal Brestis, ja võimalik, et sealt edasi Kanaaridele purjetab juba teine meeskond. Tischleri sõnul kujuneb reisi teine pool juba tunduvalt lihtsamaks ja meeldivamaks, sest ka kliima on palju soojem.

Hetkel viibib Lennuk Roomassaare sadamas, kus Saare Paadi laevaehitajad aluse üle vaatavad ja üht-teist uute omanike soovide kohaselt ringi ehitavad.

Ümberehitused on vajalikud kohandamaks jahtlaeva sobilikumaks ts^arterreisideks ning esialgse kokkuleppe kohaselt likvideeritakse kapteni kajut. Keskmine lauakonsool masti kanna juures ehitatakse ringi selliselt, et lauda saab allapoole liigutada, nii tekib sinna üks lisamagamiskoht. Nii suurendatakse keskkajutis puhkamis- ja magamiskohti.