Senisel rentnikul on õigus ühe kuu jooksul alates enampakkumise tulemuste kinnitamisest asuda võitja asemele ja sõlmida leping Püssirohukeldri ruumide kasutamiseks enampakkumise võitnud
ettevõtte pakutud hinnaga, teatas Tartu linnavalitsus.

Linnapea Urmas Kruuse sõnul ei ole Püssirohukeldri näol tegemist pelgalt toitlustus- ja meelelahutusasutusega, vaid sellel kohal on ka sümboolne tähendus Tartu linna jaoks. "Olenemata selleks, kes jätkab rentnikuna, loodan, et Püssirohukelder on ka edaspidi kõrge kvaliteediga ning rahva hulgas hinnatud ja armastatud," lisas Kruuse.

Oma pakkumise tegi neli ettevõtet, tingimustele vastavaks tunnistati AS Pere Restoranid, FKS Investeeringute OÜ ja OÜ Astri Grill pakkumised. Kõrgeima pakkumise tegi Astri Grill - 175,24 kr/m2.

Üüri alghind enampakkumisel oli 80 kr/m² kuus. Enampakkumisest osavõtjal pidi olema vähemalt kaheaastane toitlustusteenuse osutamise kogemus ja tema netokäive pidi viimasel kolmel aastal olema vähemalt viis miljonit krooni iga aasta kohta.

Püssirohukeldri Loss 28 asuvad ruumid antakse kasutusse alates 1. oktoobrist 2010 kümneks aastaks toitlustuskohana kasutamiseks.