Parim müük oli puidupõhiste plaatide osas , mis kasvas 18% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Teiste tootegruppide müük püsis samal tasemel, näiteks sae ja höövelmaterjali müük kasvas vaid ühe protsendipunkti võrra.

Puukeskuse juhi Atso Matsalu sõnul näitab suurenenud müük puittoodete edasimüüjatele, et erasektori tarbija soovib  ja julgeb enam kulutada. See on kooskõlas üldise siseturu tarbimiskasvuga.

Matsalu ütles, et Puukeskuse partnerid, kes müüvad oma puitmaju eksportturul, ei näe ette tarbimise vähenemist, pigem võib, näiteks Norra turul, olla isegi kasvu. Mõnel meie kliendil on juba kaks kvartalit ette toodang maha müüdud, lisas Matsalu.

Puukeskuse kontsernis töötab kokku 400 töötajat. Soomes on 22 müügikohta ja Eestis üks. Viimases on puitmaterjali laopinda kokku 15 000 ruutmeetrit.

AS Puukeskus on üks juhtivaid puitmaterjali ja puidust mööbliplaatide hulgimüüjaid Eestis. Ettevõte alustas tegevust 1996.a. ning on Soomes 1924.a. tegutseva Puukeskus OY tütarettevõte Eestis.  Puukeskus on Eesti Kaubandus- ja  Tööstuskoja ja Soome-Eesti Kaubanduskoja liige.