Konsultatsioonifirma PW Partners korraldab koostöös Hollandi ettevõtete assotsiatsiooni MKB-Nederland ja ABN AMRO pangaga Hollandi firmade ärimissiooni Eestis ja Soomes. Hollandi ettevõtted otsivad Eestist ja Soomest äri- ja koostööpartnereid.

Missioonil osalevate ettevõtete seas on mitmeid huvitavaid tehnoloogilisi lahendusi pakkuvaid ettevõtteid, näiteks tutvustab ITmobile BV transpordiettevõtetele tarkvarasüsteemi, mille abil on võimalik jooksvalt jälgida sõidukite marsruuti, kiirust jm, Poortershaven BV aga tööstusmineraalide tootmise tehnoloogiat.

Leenstra Machine BV pakub oma seadmete abil võimalust intensiivistada põllumajanduses ja tööstuses vaja mineva tsemendi tootmist. Rema Holland ehitab seadmeid raskete esemete haldamiseks ja tõstmiseks. Star Food Holland tuleb Eestisse tutvustama oma tehnoloogiat huumuse tootmisel. Van Deudekom Plastics pakub mitmesuguseid võimalusi keskkonnasäästlike ventilatsioonisüsteemide projekteerimiseks ning Vermeulen Product Engineering erinevaid õhusaaste kontrollseadmeid.

Lisaks eelpool nimetatutele osalevad ärimissioonil ka näiteks Varitex NV (ravisukad veenilaiendite profülaktikaks), CD Sport International (toidulisandid sportlastele), FAT Dual Control (õppesõidukite seadmed), Van Hoorn Carbide BV (tööriistade tootmine), Advantech Benelux BV (IT), arhitektuuribüroo Rothuizen van Doorn 't Hooft BV, lennunduslaste konsultatsioonidega tegelev Global Aero Consultancies BV ja ülemaailmse haardega meelelahutusettevõte Double Dutch BV.