Ka teised auhinnalised kohad jagati Stockholmi Kõrgema Majanduskooli Riias (SSE Riga) tudengite vahel. Teise koha saavutas Sergei Lakissov, kolmas oli Deniss Kiselovs ja neljas Priit Tinits. PricewaterhouseCoopersilt on võitjale auhinnaks 10 000 krooni, teise koha omanikule 6000 krooni, kolmandale 3000 krooni ning neljanda koha võitjale 1000 krooni. Neli esimest saavad ka tasuta pääsmed Pärnu Finantskonverentsile.

Kokku osales juba kaheksandat korda toimuval olümpiaadil ligi 40 tudengit Tallinna Tehnikaülikoolist, Tartu Ülikoolist, Estonian Business School?ist ja SSE Riga?st. Parim Eesti ülikooli tudeng oli 10. koha saavutanud Vitali Kõllomets Tartu Ülikoolist.

Olümpiaadil tuli lahendada ettevõtte rahanduse (Corporate Finance) teemalisi ülesandeid. Ülesanded koostasid ja hindasid Katrin Rahu ja Enn Listra Tallinna Tehnikaülikoolist ning PricewaterhouseCoopersi konsultandid.

PricewaterhouseCoopersi toel Tallinna Tehnikaülikoolis korraldatava rahandusolümpiaadi eesmärk on väärtustada ja populariseerida noorte seas ettevõtte rahanduse eriala. Olümpiaad on kujunenud meeldivaks traditsiooniks ning see on üritus, kus tudengid, õppejõud ja ülikoolid saavad oma taset teistega võrrelda.