Jürgen Järviku nimi ühestki kütuseäri ahelasse kuuluvast ettevõttest küll läbi ei jookse, kuid Äripäeva andmetel varjab end mitmes äris Marko Kalevi või advokaatide selja taga just tema. Järviku soov oma äritegevust varjata pole üllatav, kuna ta on kinnisvaraäris endast maha jätnud hulga maruvihaseid võlausaldajaid. Tema väidetav äripartner Marko Kalev on juhatuse liige kolmes kütusemüügi luba omavas ettevõttes. Nendest ühel, pisikest ja päevinäinud Loksa tanklat opereerival Reinoil OÜ-l lasub maksuvõlg ja esitamata on mitu tänavust käibedeklaratsiooni. Kalev pole siiani esitanud ka firma 2009. aasta aruannet, vahendab Äripäev.

Kalev elavnes Reinoili probleemide suhtes kohe pärast Äripäeva huvi teema vastu. Eile teatas ta, et kavatseb veel samal päeval esitada maksuametile kiiresti puuduolevad käibedeklaratsioonid, kuigi need on esitamata juba mõni kuu. Ka hakkas ta kiirustama eksomanik Sepo Kurile maksuvõla pärast tsiviilnõude esitamisega ja soovis, et jõuaks sellega tegeleda enne loo ilmumist. Kui maksuotsus Reinoili vastu tehti 2010. aasta suvel, nagu Kalev ise väitis, ning maksuotsuse põhjustanud tehingud toimusid lausa 2008. aastal, on üllatav, et alles nüüd hakkas Kalevil probleemi lahendamisega kiire. Kuri ise ei soovinud maksuteemat kommenteerida, kuna pole enda sõnul maksuotsust näinud.

Äripäev tegi kindlaks üle Eesti viis tanklakinnistut, mis kuuluvad Marko Kalevi ja tema pereliikmete kontrolli all olevatele firmadele. Kinnistuid omavad ettevõtted, mis kuuluvad Marko Kalevi abikaasale Svetlana Kalevile või emale Ülle Kalevile.

Millegipärast on Kalevid rajanud oma esmapilgul tagasihoidlikuna näiva kütuseäri tervele hulgale juriidilistele kehadele, mille vahel on vara ja omandisuhteid korduvalt liigutatud. Samuti on ostetud aastaid seisnud bensiinijaamu, mis asuvad maapiirkondades, kus kütuse tarbijaid jääb pigem aastatega vähemaks. Kalevi juhtimisel toimetab avalikult kaks toimivat kütusetanklat, kuid kütuseäri ahelaga on mõne aasta jooksul seotud olnud kümmekond sama seltskonna ettevõtet.