„Meie investeeringute plaan näeb ette muuta kõik kioskid kaasaegsemaks, atraktiivsemaks ja klientidele veelgi mugavamaks. Oleme investeerimas meie kioskiketi uuendamisse lähima kolme aasta jooksul üle kuue miljoni euro.

Esimesed uued kioskid on juba avatud Laagri Neste tanklas, Tallinna Bussijaamas, Pirital ja mujal. Kui projekt läheb plaanipäraselt, siis kavatseb R-Kiosk ka oma teised uuenenud kontseptsiooniga kioskid frantsiisile anda. Siinkohal rõhutan, et tegemist on kahe ettevõttevahelise koostöömudeliga, mitte alluvussuhtega,“ ütles R-Kioski tegevjuht Ivar Vendelin pressile saadetud teates.

Jesper Parve sõnul on koostöö R-Kioskiga ambitsioonikas projekt.

„See on väljakutse, mis annab mulle võimaluse ennast ületada, õppida ning samas võtta kasutusse väljaspool Eestit omandatud kogemusi ja teadmisi,“ ütles Parve.

Parve sõnul on ta avastanud endas suure kire klienditeenindusvaldkonna vastu.

AS R-Kiosk Estonia kuulub ettevõttele Norwegian Reitan Servicehandle, suuruselt teisele esmatarbekaupluste ketile Euroopas. Eestis tegutsevatest ettevõtetest kuulub gruppi ka Lehepunkt OÜ.

Reitna Servicehandel omab rohkem kui 2500 kauplust, kus saab tööd 18 000 inimest kokku seitsmes riigis - Norra, Rootsi, Taani, Soome, Eesti, Läti, Leedu. Grupi kogukäive oli läinud aastal 1,7 miljardit eurot.

Eestis R-Kioskil 111 kioskit ning 495 töötajat. Ettevõtte mulline käive Eestis oli 48 miljonit eurot.