R Kiosk Eesti vastne tegevjuht Jüri Võssokov töötab ettevõttes 1997. aastast, kui ta alustas R-kioski Ida-Virumaa piirkonnajuhina. Paari aasta pärast sai temast Tallinna piirkonna kaubandusjuht ning alates 2002. aastast R-kioski müügidirektor, teatas ettevõte.

Uue ametikoha peamise väljakutsena näeb Võssokov R-kioski positsiooni jätkuvat tugevdamist jaekaubandusturul. “Jätkame väikeste mugavuskaupluste kontseptsiooni arendamist ning asendame järk-järgult nn luugikioskid avaramate ja mugavamate sisekioskitega,” sõnas ta ettevõtte lähiaastate plaanide kohta.

Jüri Võssokov on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ärijuhtimise erialal, ta on abielus ja kahe lapse isa.

Eesti suurimat kioskiketti juhtis viimased kolm aastat Mart Relve, kes selle aasta juuni keskpaigas siirdus Estonian Airi juhatuse liikme ja kommertsala asepresidendi ametikohale.

R-kioskite operaatorfirma R Kiosk Eesti AS tegutseb 204 müügikohaga üle Eesti, ettevõte annab tööd ligi 600 inimesele. Mullu teenis Eesti suurima müügikohtade arvuga kaubanduskett 343 miljoni kroonise käibe juures 3,65 miljonit krooni puhaskasumit.

R Kiosk Eesti kuulub Soome Rautakirja kaubanduskontserni, mis omakorda on üks meediakontserni Sanoma WSOY tütarettevõtetest. Lisaks R-kioskitele on Rautakirja kontsern Eestis esindatud raamatukaubandusega (Apollo Raamatud AS), ajakirjanduse müügiga (AS Lehepunkt) ja filmileviga (AS MPDE ja AS V&K Holding).