Haapsalu saatjaga sagedusel 92,9 MHz kaetakse puuduv levi Lääne-Eestis, Paide saatjaga sagedusel 88,1 MHz aga puuduv levi Paides, Türil ja ülejäänud Kesk-Eestis.

Juuni alguses viis Star FM oma Tallinna kesklinnas 80-meetri kõrgusel asunud saatja sagedusel 96,6 MHz üle 200-meetri kõrgusele Tallinna teletorni, millega suurendas leviala Tallinna ümbruses 50-kilomeetrilt ligi 90-kilomeetrini.

“Hinnanguliselt tõuseb meie kuulajaskond 20 – 40 tuhande kuulaja võrra nädalas. Kahjuks ei saa me enne aasta lõppu täpsemalt midagi teada, kuna Eestis kasutatakse kuulajate arvu teada saamiseks päevikuuuringut, mis on reaalajast maas 3 kuud”, ütles Star FM peadirektor Sven Nuutmann.

Star FM katab nüüdsest ligi 85% Eesti territootiumist, kus elab 1,3 miljonit inimest.

“Esimest korda tekib meil reaalne võimalus võistelda kuulajate pärast üle Eesti teiste üleriigiliste raadiojaamadega. Seninised uuringud näitavad, et seal kus me esindatud oleme, seal ka esimeste hulka kuulatavuselt kuulume”, ütles Star FM programmidirektor Urmas Kolsar, kelle sõnul annab lisaks leviala laiendamisele palju uusi kuulajaid juurde ka Star FM hommikuprogramm, mis käivitus 6. mail ja mis on pälvinud väga hea tagasiside klientidelt ja kõikidelt teistelt kuulajatelt.

Star FM sagedused on: Tallinn 96,6 MHz, Pärnu 100,3 MHz, Tartu ja Viljandi 99,4 MHz, Kuressaare 93,3 MHz, Võru 103,2 MHz, Virumaa 92,2 MHz, Paide 88,1 MHz,

Haapsalu 92,9 MHz.