?Kingituseks on mänguklotsid ja raamatuid väikelastele ning mobiiltelefonid koos kõnekaartidega teismelistele,? rääkis Radiolinja juhatuse esimees Sami Seppänen. ?Üks tugipere saab pesumasina, kogu koolkodu tarbeks ostsime tööstusliku tolmuimeja ja mikseri. Usume, et jõulude ajal tuleb teha head eelkõige neile, kes ennast ise aidata ei suuda. Lapsed on väga tänulikud ja võib-olla aitab meie tänane tegu muuta nende argipäeva veidigi helgemaks, muretumaks ja õnnelikumaks.?

Sami Seppäneni sõnul langes valik Imastu Koolkodu kasuks ka seepärast, et kaugematesse kohtadesse jõuab tuge ja abi vähem. ?Korraldasime oma töötajate hulgas heategevusliku õnneloosi, millega said heategevusprojektis osaleda kõik meie töötajad,? selgitas Seppänen. ?Otsus just Tallinnast kaugemal asuvat Imastu Koolkodu toetada oli ühine ja seda kinnitas ka heategevusliku õnneloosi populaarsus.?

Lääne-Virumaal Saksi vallas asuv orbude ja puuetega laste Imastu Koolkodus elab seitsekümmend 7-17- ja nelikümmend 18-25-aastast last ning noorukit.