"Kahe ettevõtte liitumine on olnud pikem protsess ning ühise kaubamärgi kasutuselevõtt on selle protsessi väline vormistamine," selgitas senine Unineti juhatuse esimees, nüüdne Elisa juhatuse liige Markus Nisula. "Meie jaoks on heaks eeskujuks Radiolinja ja Unineti emafirma Elisa sarnane liitumine möödunud aastal Soomes, mida võib tänaseks pidada väga õnnestunuks. Tulevikus ei integreeru mitte ainult teenused, vaid ka mobiiliide ja püsivõrkude tehnoloogiad. Näiteks 3G võrgu väljaarendamine sünnib mobiilside ja Interneti-operaatori koostöös."

"Klientide jaoks on kõige tähtsam see, et edaspidi saab klient kõik talle vajalikud sideteenused ühest uksest," selgitas Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu. "Liitumine loob mitmeid uusi võimalusi uute integreeritud toodete turule toomiseks. Usume, et Elisa suudab edukalt kasvatada klientide arvu ja turuosa nii mobiilside, püsivõrgu kui ka Interneti-teenuste valdkonnas."

Andrus Hiiepuu sõnade kohaselt tahab Elisa püsivõrgu ja andmeside teenuste valdkonnas laieneda oma tegevuspiirkondades Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas ning arendada välja üle-eestiline püsivõrk. Ühtlasi tahab Elisa seni peamiselt äriklientide turult laieneda aktiivselt ka eraklientide turule.